Privacybeleid

Wie zijn we

Privacybeleid van B.W.T (Buchtens Wauwel Theater) BLITZ

Toneelvereniging B.W.T. BLITZ, Keerweg 51, 6122 CN BUCHTEN gebruikt persoonsgegevens om te functioneren als vereniging, binnen haar doelstellingen zoals omschreven in de statuten, en om toneelvoorstellingen te kunnen opvoeren.

De gegevens worden behandeld in overeenstemming met de Algemene  Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Ons website-adres is: http://www.blitzbuchten.nl.

Inleiding

B.W.T. BLITZ neemt uw privacy zeer serieus en zal informatie over u (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij u uit welke gegevens wij verwerken en met welk doel we dat doen. Daarnaast kunt u in dit Privacy Statement lezen over uw rechten met betrekking tot onze verwerking van uw persoonsgegevens. Wij raden u aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen.

Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we het verzamelen

Kaarten reserveren

Via onze website bestaat de mogelijkheid om kaarten voor één van onze voorstellingen te reserveren en te betalen. Bij een reservering vragen wij naar uw naam en e-mailadres zodat wij, indien nodig, contact met u kunnen opnemen. Daarnaast betaald u de kaarten via iDeal/Mollie Payments. Er is geen verwerkingsovereenkomst nodig tussen Blitz Buchten en Mollie Payments. HIER kunt u lezen waarom. Blitz Buchten ontvangt alleen informatie of uw betaling goed- of afgekeurd is.

Nieuwsbrief

Het is mogelijk om u aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief. Hiervoor hebben wij uw naam en e-mailadres nodig. Hiervoor hebben wij een verwerkingsovereenkomst afgesloten tussen Blitz Buchten en MailChimp. Deze kunt u hier lezen: Verwerkingsovereenkomst MailChimp

Contactformulieren

Via het contactformulier kunt u contact opnemen met onze secretaris. Hiervoor hebben wij uw naam en e-mailadres nodig, zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden.

Cookies

Wanneer u een reactie achterlaat op onze site, kunt u aangeven of we uw naam, uw e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor uw gemak zodat u deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien u een account hebt en u logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of uw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra u uw browser sluit.

Zodra u inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met uw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als u “Herinner mij” selecteert, wordt uw login 2 weken bewaart. Zodra u uitlogt van uw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer u een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door uw browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat u hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.

Met wie we uw data delen

Uw gegevens worden nooit met derden gedeeld. De gegevens worden alleen door de secretaris, webmaster en/of penningmeester gebruikt om een overzicht te krijgen van de reserveringen en eventueel contact op te nemen indien van toepassing.

Hoe lang we uw data bewaren

De gegevens van bezoekers, donateurs, relaties en overige belangstellenden worden bewaard om een volgend jaar nieuwe voorstellingsinformatie te kunnen toesturen. Bezwaar hiertegen kan gemaakt worden door contact op te nemen met het secretariaat en/of de webmaster van B.W.T. BLITZ.

Zodra de relatie met de vereniging door donateurs, belangstellenden en relaties wordt beëindigd, worden deze gegevens verwijderd uit de bestanden.

Welke rechten u hebt over uw data

Te allen tijde kunnen betrokkenen inzicht krijgen in de persoonsgegevens die door de vereniging worden beheerd. Daartoe kan een verzoek bij de secretaris worden ingediend. Als betrokkene verzoekt gegevens aan te passen of te verwijderen, zal dit worden gehonoreerd in zoverre het normaal functioneren van de vereniging hierdoor niet wordt belemmerd.

Aanvullende informatie

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Er is een datalek als iemand persoonsgegevens in handen heeft die daartoe niet gerechtigd is, dat kan variëren van een geprinte ledenlijst tot een fout ontvangen email. Een datalek moet worden gemeld bij de secretaris, die nagaat wat er is gelekt, wat consequenties voor personen kunnen zijn, welke maatregelen kunnen worden genomen om het te herstellen en/of voortaan te voorkomen en of het moet worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht u vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop B.W.T. BLITZ uw gegevens gebruikt, dan kunt u een e-mail sturen naar bwtblitzbuchten@home.nl

Als u een klacht heeft over de manier waarop B.W.T. BLITZ uw gegevens verwerkt, kunt u een e-mail sturen naar bwtblitzbuchten@home.nl

Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vastgesteld door het bestuur van B.W.T. BLITZ d.d. 21-05-2018.