Ylanda

Mag ik me even voorstellen: mijn naam is Ylanda Könings. Ik ben 40 jaar en woon in Munstergeleen samen met mijn man (Marc) en dochter (Indy) van 13 jaar.

Drie jaar geleden werd ik door Blitz gevraagd om last-minute voor iemand in te vallen, omdat zij met zwangerschapsverlof ging. Die kans greep ik met beide handen aan. En hoewel het pittig was om in korte tijd een redelijk grote rol te vervullen, heb ik hier met dank aan de geweldige spelers en regisseur (Jos Bosch) toch moois kunnen neerzetten. Ik voelde mij meteen welkom bij dit getalenteerde, vrolijke en vooral een gek? groepje mensen.

Na wat omzwervingen bij verschillende andere verenigingen en kleine voorstellingen, kriebelde het toch om weer wat grotere stukken te gaan doen. Het duurde dan ook niet lang om voor deze vereniging te kiezen. Niet alleen vanwege de professionaliteit van Blitz, maar zeker ook door de ervaren mede-spelers. En daarmee is dit speeljaar (2017/2018) is mijn eerste jaar als officieel lid van de vereniging Blitz.

Op de bühne staan is een fantastische ervaring en geeft me bergen energie. Die kriebels in mijn buik voordat we op moeten, de ontlading bij het eindapplaus: dat is voor mij echt genieten!

Ik kijk al uit naar de komende jaren en hopelijk veel speelplezier!